Η ZINCOMETAL S.A. στο ΙΣΝ

Ισχυρές συνεργασίες

Για άλλη μια φορά η ZINCOMETAL S.A. αποδεικνύει ότι παράλληλα με την ενεργή δράση της στο εξωτερικό και τη συνεργασία της με περισσότερες από 20 χώρες, συνεχίζει να αποτελεί τη Νο1 επιλογή και εντός συνόρων. Συμμετέχουμε σ’ όλα τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται ή έχουν ολοκληρωθεί στην Ελλάδα. 

Είναι μεγάλη μας τιμή, που προϊόντα μας επιλέχθηκαν στην αποπεράτωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ενός εκ των μεγαλύτερων ιδιωτικών φιλανθρωπικών οργανισμών στον κόσμο, που πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. Στηρίζει, επίσης προγράμματα που συμβάλλουν στη συνεργασία φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με σκοπό την προώθηση του κοινού καλού. Επιπρόσθετα, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για εξορμήσεις και περιηγήσεις ατόμων, αλλά και οικογενειών. 

Τα προϊόντα μας που τοποθετήθηκαν σε αυτό το έργο είναι ιστοί για κάμερες τηλεσκοπικής μορφής, γαλβανισμένοι και βαμμένοι με πολυεστερικά χρώματα πούδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω ιστοί σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και εναρμονίζονται με το αστικό περιβάλλον, ενώ ενισχύουν και συνηγορούν υπέρ της ταυτότητας της κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο, που το ΙΣΝ αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις αστικού σχεδιασμού.

Επιπλέον, οι ιστοί φωτισμού ZINCOMETAL

  • Κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα!
  • Φέρουν Πιστοποίηση CE από ανεξάρτητο εγκεκριμένο κοινοποιημένο Ευρωπαϊκό Φορέα. 
  • Αποτελούν προϊόντα φιλικά ως προς το περιβάλλον.
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter