συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών

Σταθερά Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκών: Ποιότητα, Καινοτομία, Ανθεκτικότητα
 
Έξυπνα σταθερά συστήματα (βάσεις) στήριξης φωτοβολταϊκών πάρκων που συναρμολογούνται ταχύτατα και με ασφάλεια στον τόπο του έργου και μάλιστα σε κάθε δυνατή τοποθεσία, ακόμα και στην πιο απαιτητική, από αγρούς και πλαγιές μέχρι χωράφια, σχεδιάζει και παράγει η εταιρεία ZINCOMETAL. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευσή της στις μεταλλικές κατασκευές, που ξεπερνούν τις τρεις δεκαετίες, προσφέρει στον πελάτη-επενδυτή των φωτοβολταϊκών λύσεις που του εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, καθώς ελαχιστοποιεί τον αριθμό των πλαισίων στήριξης, τοποθετώντας τα σε μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες αποστάσεις.
 
Η τεχνογνωσία της ZINCOMETAL στην επιλογή και επεξεργασία ποιοτικών υλικών χάλυβα, αλλά και στον δομικό σχεδιασμό προφίλ δοκών και τεγίδων δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την παραγωγή των πλέον αξιόπιστων, βελτιστοποιημένων και ανθεκτικών συστημάτων στήριξης φωτοβολταϊκών πάρκων, που εγγυώνται στον πελάτη τη διαχρονικότητα, την ποιότητα και την αντοχή.
  
Τα σταθερά συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πάρκων παράγονται στην καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα της ZINCOMETAL, που είναι εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας χάλυβα -συμπεριλαμβανομένων 10 αυτόματων προφιλομηχανών- αλλά και με ιδιόκτητη μονάδα εν θερμώ γαλβανισμού μήκους 13000 mm.
 
Η ZINCOMETAL είναι πρωτοπόρα και καινοτόμα στο πεδίο των μεταλλικών κατασκευών, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς και αναπτύσσοντας έξυπνες και ποιοτικά άριστες λύσεις. 
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter