φωτιστικά σώματα ZINLUX

Η εταιρεία ZINCOMETAL S.A. καθοδηγούμενη από την Έμπνευση, την Δημιουργικότητα και το Πάθος για αυτό που κάνει, δημιούργησε το brand ZINLUX το οποίο έχει σαν σκοπό να προσφέρει στον πελάτη Καινοτόμες Ολοκληρωμένες Λύσεις σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος.
 
Σε ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο κόσμο όπου ο χρόνος αποτελεί το πιο σημαντικό παράγοντα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, η ZINCOMETAL S.A., με γνώµονα τον άνθρωπο και τις φρέσκιες ιδέες για κάτι ξεχωριστό, Σχεδιάζει και Παράγει Φωτιστικά Σώματα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών προσφέροντας Ολοκληρωμένα Συστήματα Φωτισμού!
 
Value for money”

Έχοντας κατά νου το παραπάνω ρητό, η εταιρεία ZINCOMETAL S.A. σχεδιάζει και παράγει φωτιστικά σώματα και προβολείς σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες Χαμηλής Τάσης LVD 2006/95/EC και Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας EMC 89/336/EEC και σύμφωνα με τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ 60598-2-2.

Όλα τα φωτιστικά σώματα και προβολείς φέρουν Πιστοποιητικά Ελέγχου & Ποιότητας από Εγκεκριμένα Ελληνικά Εργαστήρια και Πιστοποίηση CE! Επιπλέον, είναι δοκιμασµένα και εγκεκριμένα από πολλές Τεχνικές Υπηρεσίες (Εγνατία Οδό, Π.Α.Θ.Ε., Δ.Τ.Υ. κλπ.).
 

οδικού φωτισμού

οδικού φωτισμού
Βελτίωση της οδικής ασφάλειας κατά την διάρκεια της νύχτας.
περισσότερα

αστικού φωτισμού

αστικού φωτισμού
Αισθητική σχεδιασμού φωτιστικών σωμάτων που
«δένει» με τον περιβάλλοντα χώρο.
περισσότερα

έμμεσου φωτισμού

έμμεσου φωτισμού
Αισθητική με προσωπικότητα που ξεχωρίζει είτε μέρα είτε νύχτα.
περισσότερα

προβολείς

προβολείς
Φωτισμός υπαίθριων χώρων-γηπέδων.
περισσότερα

φωτοστήλες

φωτοστήλες
..η επιθυμία για κάτι κομψό και σύγχρονο.
περισσότερα

φωτισμού σηράγγων/τούνελ

φωτισμού σηράγγων/τούνελ
Ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας εντός και εκτός τούνελ.
περισσότερα
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter