Άλλη μια πρωτιά για την ZINCOMETAL S.A.

Καινοτομούμε με Smart LED σε οδικό & αστικό φωτισμό.
 
Η ZINCOMETAL S.Aμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της για συνεχή έρευνα και ανάπτυξη παρουσιάζει με περηφάνια τα φωτιστικά σώματα ZINLUX -οδικού και αστικού φωτισμού- με τεχνολογία Smart LED, τα οποία λειτουργούν δίχως την χρήση ψύκτρας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που συνηγορεί υπέρ της εξοικονόμησης ενέργειας επιβεβαιώνοντας εκ νέου την eco-friendly συμπεριφορά μας και χάρη στην τεχνολογία Smart LED διαθέτει ένα πρωτοποριακό αυτόματο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας

Ας σημειωθεί δε ότι είμαστε η 1η και μοναδική Ελληνική εταιρεία, που έχει πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία φωτιστικών σωμάτων και πιστοποιητικό ENEC.

Στην ZINCOMETAL S.A. πρωτοπορούμε και πάλι, αφού:
  • Δημιουργήσαμε την 1η πλακέτα με τεχνολογία Smart LED, η οποία θα χρησιμοποιείται στα φωτιστικά σώματα ZINLUX του οδικού και αστικού φωτισμού, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την εγγύηση που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα μας. 
Πιο συγκεκριμένα:
  • Η πλακέτα LED είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου, ώστε να λειτουργεί το ειδικό σύστημα διαχείρισης-απαγωγής της θερμότητας -χωρίς την χρήση ψύκτρας- με σκοπό την ομαλή λειτουργία των LEDs και την μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους. 
  • Υπάρχει αυτόματο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας. Έτσι σε περίπτωση απρόσμενης αύξησης της θερμοκρασίας των LEDs, μειώνεται το ρεύμα τροφοδοσίας τους μέσω των ενσωματωμένων dimming drivers της πλακέτας προς αποφυγή βλάβης της φωτεινής πηγής. 
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης και ευκολία στην σύνδεση/συντήρηση μέσω ειδικού connector (easy plug). 
  • Μεγάλη ποικιλία φωτοτεχνικών (Lighting distribution curves) Type II, Type III και Type V. Χαρακτηριστικό δε αποτελεί το φωτοτεχνικό Type V το οποίο ανάλογα με το ύψος τοποθέτησης του φωτιστικού έχει ακτίνα κάλυψης R = 15-20m!
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter