αυτόνομα ηλιακά συστήματα φωτισμού

ZINCOMETAL: Τα Αυτόνομα Ηλιακά Συστήματα Φωτισμού
που επενδύουν στον ήλιο
 
Με τη δύναμη του ήλιου και χωρίς την απαίτηση σύνδεσης στο δίκτυο της ΔΕΗ, τα καινοτόμα Αυτόνομα Ηλιακά Συστήματα Φωτισμού της ZINCOMETALυπό το brandname της ZINLUX Lightning καλύπτουν τις ανάγκες φωτισμού ακόμα και των πλέον απομονωμένων και δυσπρόσιτων περιοχών.
 
Επενδύοντας στην έρευνα και την καινοτομία και στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για βιώσιμη ανάπτυξη η ZINCOMETALδημιούργησε μια απόλυτα «πράσινη» λύση, αφού τα αυτόνομα ηλιακά φωτιστικά δρόμου, φωτισμού LED, αλλά και τα αυτόνομα ηλιακά συστήματα φωτισμού LED-Ιστών φωτισμού διαθέτουν ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό πάνελ, αξιοποιώντας το ηλιακό φως για τη λειτουργία τους.

Τοποθετούνται εύκολα, ενώ προσφέρουν ευελιξία στον συνδυασμό ιστών φωτισμού, διατηρώντας τη σχεδιαστική συνοχή της κάθε εφαρμογής. Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει οποιονδήποτε επιθυμητό συνδυασμό Ιστών, Βραχιόνων και Φωτιστικών σωμάτων LED, με εφαρμογή τόσο στον οδικό φωτισμό όσο και στον αστικό αρχιτεκτονικό φωτισμό, πάντα με την εγγύηση της ZINCOMETAL. Στα αυτόνομα ηλιακά συστήματα της εταιρείας περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:
  • Συστήματα φωτοβολταϊκών ιστών φωτισμού LED.
  • Ηλιακά φωτιστικά δρόμου φωτισμού LEDμε φωτοβολταϊκά.

συστήματα Φ/Β ιστών φωτισμού LED

συστήματα Φ/Β ιστών φωτισμού LED
Αυτόνομα ηλιακα συστήματα ιστών φωτισμού LED.
περισσότερα

ηλιακά φωτιστικά LED με Φ/Β

ηλιακά φωτιστικά LED με Φ/Β
Αυτόνομες ηλιακές λύσεις φωτισμου LED φωτιστικού με Φ/Β.
περισσότερα
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter