Η ZINCOMETAL «φωτίζει» τη νήσο Βοναπάρτη

Η ZINCOMETAL "δίνει τα φώτα της" στη νήσο Βοναπάρτη.

Η ZINCOMETAL S.A. εξακολουθεί την επιτυχημένη πορεία της και στο εξωτερικό, καθώς και το νησί Ρεϋνιόν (Reunion island) στον Ινδικό ωκεανό, ανατολικά της Μαδαγασκάρης και νοτιοδυτικά του Μαυρίκιου έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους εταίρους μας.

«Στο σμαράγδι του Ινδικού», όπως είναι γνωστό το νησί Ρεϋνιόν, η πρωτεύουσα  διατηρεί ακόμα την ατμόσφαιρα της γαλλικής αποικιακής πόλης του 18ου αιώνα. Μια ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με την ηρεμία της παράκτιας ζώνης έρχονται σε αντίθεση με τις οροσειρές και τις σκοτεινές ηφαιστειογενείς πλαγιές του. Τη μοναδική αυτή εικόνα και αίσθηση του νησιού έρχονται να ενισχύσουν τα προϊόντα της ZINCOMETAL S.A., της μοναδικής ελληνικής βιομηχανίας κατασκευής Ιστών και Πυλώνων Φωτισμού.
 
Το έργο ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μεγάλη επιτυχία, όπως οριζόταν από τις προδιαγραφές της συμφωνίας. Πιο συγκεκριμένα, οι ανάγκες του έργου προέβλεπαν ιστούς φωτισμού τύπου κωνικής οκταγωνικής διατομής ύψους 10.00m και πυλώνες φωτισμού κωνικής πολυγωνικής διατομής ύψους 20.00m, των οποίων τα τμήματα θα ενώνονταν με την μέθοδο της διολίσθησης και σύσφιξης (SLIP ON JOINT) και θα συνοδευόταν με συγκεκριμένο τύπο βάσης προβολέων. 

Ας σημειωθεί ότι συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού αποτέλεσε και η κάθετη παραγωγική μονάδα κτιριακών εγκαταστάσεων 30.000τ.μ.. Εκεί, εξάλλου, λειτουργεί ο πλέον σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός με ιδιόκτητο εν θερμώ γαλβανιστήριο,  που με έκταση 13.000 τ.μ. αποτελεί το μεγαλύτερο σε μήκος στα Βαλκάνια και 4 ηλεκτροστατικά βαφεία πούδρας, σε ιδιόκτητα οικόπεδα 120.000τ.μ.
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter