Η ZINCOMETAL «κατακτά» και τη Λιθουανία

Εξάγουμε Smart LED τεχνολογία.
 
Η ZINCOMETAL S.A. συνεχίζει να κερδίζει τις αγορές του εξωτερικού, καθώς και η Λιθουανία προστίθεται πλέον στις χώρες συνεργασίας μας. Δεδομένου, ότι ο σκοπός του έργου ήταν η εξοικονόμηση ενέργειας προχωρήσαμε στην αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων συμβατικού λαμπτήρα με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου επιλέχτηκαν τα φωτιστικά σώματα αστικού φωτισμού ZINLUX Campana LED (Campana LED_link).

Υπενθυμίζεται δε ότι είμαστε η 1ηκαι μοναδική Ελληνική εταιρεία που έχει πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία φωτιστικών σωμάτων και πιστοποιητικό ENEC.
 
Διαθέτοντας ένα δυναμικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις, που εξασφαλίζουν τη μοναδικότητα στο κάθε φωτιστικό, ώστε σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό αυτόματο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας του να διαχειρίζεται  αυτόνομα τις οποιεσδήποτε καταστάσεις, πχ. απότομες περιβαλλοντικές αλλαγές, δίχως τον φόβο του σφάλματος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και κατ’ επέκταση τη μείωση του κόστος συντήρησης των φωτιστικών και τη μετέπειτα εύκολη μετάβαση στην τεχνολογία της απομακρυσμένης διαχείρισης φωτισμού (Street  lighting remote management). Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται Smart LED by ZINCOMETAL S.A. και αποτελεί ελληνική καινοτομία!
 
Εξάλλου, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η εξειδίκευση στον σχεδιασμό, κατασκευή και πώληση Ολοκληρωμένων Συστημάτων Φωτισμού (Ιστοί και Πυλώνες Φωτισμού, Φωτιστικά σώματα). 
 
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter