Η ZINCOMETAL πρωτοπορεί

Διαβάστε γιατί η ZINCOMETAL S.A.
είναι η Νο1 επιλογή σε περισσότερες από
15 χώρες σε 3 ηπείρους
 
Τριάντα χρόνια τώρα η εταιρεία ΤΣΙΓΚΟΜΕΤΑΛ Α.Ε. ­ με τον διακριτικό τίτλο ZINCOMETAL S.A. ­χαράζει τη δική της φωτεινή πορεία στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η ZINCOMETAL S.A. εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην πώληση Ολοκληρωμένων Συστημάτων & Λύσεων μιας ευρείας γκάμας προϊόντων όπως:
  • Ιστοί & Πυλώνες Φωτισμού
  • Φωτιστικά Σώματα
  • Στηθαία Ασφαλείας Οδών ΕΝ 1317 (Είμαστε η 1η ελληνική εταιρεία που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τα crash tests: http://www.youtube.com/zincometalsa)
  • Αυτόνομα Ηλιακά Συστήματα Φωτισμού
  • Βιομηχανικές Μεταλλικές Σχάρες
  • Μεταλλικά Στοιχεία Μεταφοράς και διανομής ρεύματος
 Η εταιρεία πιστή στην Φιλοσοφία της για καινοτόμα προϊόντα και την προστασία του περιβάλλοντος έχει καθιερώσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο είναι σύμφωνο με το Διεθνές Πρότυπο EN ISO 9001, όπως επίσης και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης το οποίο είναι σύμφωνο με το Διεθνές Πρότυπο EN ISO 14001.

Επιπλέον, τα προϊόντα της ZINCOMETAL κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους Ισχύοντες Κανονισμούς και συνοδεύονται από Πιστοποιητικά Ποιότητας και Αντοχής, καθώς και από την Πιστοποίηση CE από εγκεκριμένο κοινοποιημένο Ευρωπαϊκό Φορέα.
 
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της (μόλις 45 χλμ. από την Θεσσαλονίκη) καλύπτουν 30.000 τ.μ., μέσα στις οποίες λειτουργεί ο πλέον σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός με ιδιόκτητο εν θερμώ γαλβανιστήριο ­το μεγαλύτερο σε μήκος 13.000 τ.μ. στα Βαλκάνια ­ και 4 ηλεκτροστατικά βαφεία πούδρας, σε ιδιόκτητα οικόπεδα 120.000 τ.μ. Διαθέτει, όμως, γραφεία και εκθεσιακούς χώρους στην Αθήνα και στη Σόφια (Βουλγαρία), αλλά και μια δεύτερη παραγωγική μονάδα στο Σλίβεν (Βουλγαρία).
 
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter