Βραβείο στην ZINCOMETAL S.A.

Κάνουμε το συνηθισμένο... συναρπαστικό

Αν η Βαρκελώνη φημίζεται για την παραλία της, και το νέο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Και είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε στη δημιουργία του.

Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες και «φωτεινές» προτάσεις της ZINCOMETAL S.A. – μέσω του brand ZINLUX - στην κατηγορία του αστικού αρχιτεκτονικού φωτισμού, η οποία βραβεύτηκε διεθνώς ως ένα από τα πιο εμβληματικά παραλιακά μέτωπα στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα, αποτέλεσμα ευρηματικού σχεδιασμού στην κατασκευή διακοσμητικών ιστών, βραχιόνων και φωτιστικών σωμάτων, με σκοπό να αναδείξουν την ομορφιά της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης παράλληλα με την ταυτότητα της συγκεκριμένης αστικής περιοχής.

Η ZINCOMETAL S.A. εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην πώληση Ολοκληρωμένων Συστημάτων & Λύσεων μιας ευρείας γκάμας προϊόντων όπως:

Η ZINCOMETAL S.A.
THE BRIGHT SIDE!

Εταιρικό προφίλ

Τριάντα χρόνια τώρα η εταιρεία ΤΣΙΓΚΟΜΕΤΑΛ Α.Ε. - με τον διακριτικό τίτλο ZINCOMETAL S.A. - χαράζει τη δική της φωτεινή πορεία στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο 10ο χλµ. Κιλκίς-Πολυκάστρου - μόλις 45 χλμ. από την Θεσσαλονίκη. Διαθέτει, όμως, γραφεία και εκθεσιακούς χώρους στην Αθήνα και στη Σόφια (Βουλγαρία), αλλά και μια δεύτερη παραγωγική μονάδα στο Σλίβεν (Βουλγαρία).

Η ZINCOMETAL σε αριθμούς
Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις καλύπτουν 30,000m2, μέσα στις οποίες λειτουργεί ο πλέον σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός με ιδιόκτητο εν θερμώ γαλβανιστήριο - το μεγαλύτερο σε μήκος 13,000mm στα Βαλκάνια - και 4 ηλεκτροστατικά βαφεία πούδρας, σε ιδιόκτητα οικόπεδα 120,000m2. Οι παραγωγικές της δυνατότητες, η ποιότητα των προϊόντων της, η εμπειρία και η συνέπειά της στους χρόνους παράδοσης καθιστούν την ZINCOMETAL ηγέτη στην ελληνική αγορά, ενώ προϊόντα της έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάθε μεγάλο έργο που κατασκευάστηκε ή κατασκευάζεται σήμερα στην Ελλάδα. Παράλληλα, τα προϊόντα της έχουν προτιμηθεί σε 15 χώρες στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. 
 
 
κάν' το μόνος σου
επικοινωνία
 
newsletter